Att kalla mig för en popkulturnörd är ingen överdrift.

Här är de områden jag främst arbetar inom och där min spetskompetens finns:

Film:

Under mina år som pressansvarig på filmbolaget United International Pictures, 2001 – 2017, har jag gjort pr-kampanjer för hundratals filmer som gått på svenska biografer. Jag har arrangerat och projektlett ett stort antal pressdagar med kända namn som Tom Cruise, Meryl Streep, Jack Black, Ben Kingsley, Hugh Grant, Justin Timberlake, Jerry Seinfeld, Rowan Atkinson och många fler. På senare år har jag arbetat som presschef på Tempo Dokumentärfestival och med Folkets Bio.

Böcker:

Då jag varit en bokslukare av rang i hela mitt liv så är glädjen stor över förmånen att nu få arbeta med bokbranschen. Jag har sedan 2020 haft uppdrag hos flera svenska bokförlag och gjort PR för ett stort antal (mestadels) svenska författare och deras böcker – såväl fakta- som skönlitteratur. Populärpsykologi, lyrik och biografier, feelgood, relations- och spänningsromaner är några av genrerna. Och känslan att man genom sitt arbete nått ut till flera läsare är alltid lika glädjefylld!

Musik:

Jag har varit musiknörd sedan barndomen. Som 11-åring var jag fullständigt besatt av Sparks och några år senare började suget efter livemusik. The Runaways i Ljusdals Folkets Park var en av de första konserterna. Vid 21 fick jag drömjobbet – på skivaffär i centrala Stockholm och vid 25 tog jag över ägandeskapet av legendariska Gamla Stans Skivhandel. På äldre dagar började jag, under namnet Club Platypus, arrangera konserter. Hittills har det blivit ett antal spelningar med brittiska och svenska band, bl.a på Nalen, Debaser och Scalateatern. Idag har jag (och Club Platypus) förmånen att få vara medarrangör och PR-ansvarig hos en större arrangör för turnéer av kända utländska band. 

Projektledning:

Att kontakta och bearbeta media och arrangera intervjuer är det jag arbetar mest med. Men jag har även mångårig erfarenhet av att arrangera och projektleda evenemang. Det kan vara inom så skilda områden som filmpremiärer, pressvisningar, popkonserter (på både små och större scener), kundevent, releasefester, mindre festivaler och annat skoj.

Låter det här som något för dig och ditt projekt?
Eller har du helt enkelt bara några frågor och funderingar? Slå en pling eller släng iväg ett mejl, så kan vi talas vid.

Kontakta LoBo PR

Brännkyrkagatan 39, 11822 Stockholm

+46(0)701525665 | louise@lobopr.se

Hemsida av Madeleine Mofjärd 2021